Referat fra årsmøte 5. april -03

Bærums Verk, 7/4-03

Referat fra årsmøte 5. april 2003

 

Årsmøtet var litt forsiket, men desto bedre planlagt (på Jekyl & Hide i Lillestrøm). Det fant sted hos Ingeir og Astrid der alle var tilstede unntatt Sundt med frue (dere var savnet). Fam. Sanne møtte opp med Christoffer og Charlotte, så fikk Sondre og Silje noen å leke med, mens de voksne spiste middag. Under planleggingsmøte på Jekyl & Hyde i Lillestrøm ble teamet bestemt - Frankrike. Middagen ble tilrettelagt av Leif Åge, Petter og Golfen, og det ble åpnet med en 'tyngre' coctail med ananas. Middagen bestod av;

 

 

Hvitløks-olivenbakt Canapéer med Artic caviar egg, røkelaks egg, skinke ananas med Champagne Café de Paris, Blanc De Blancs sec 11,5 vol.%

Astrid S.: veldig god 6

Golfen: Veldig boblete, god til å være musserende. 4 (det er ca. 2,5 mill. luftbobler i flaske champagne)

Trine: God, ikke sur. Kjempe godt, 5-

Petter: Søt og leskende 4

Heidi: Sprudlende og god 4

Laffen: veldig musserende. 5

Astrid K..: 4+

Janke: Lys gul, frisk bouquet, lett, god. 4+

 

 

Artisjokksuppe med sitron med Sauvignon Lurton, Jacques & Francois, Bordeaux, 12,5 vol.%

Astrid K.: 4+

Janke: sterk kraftig. 4

Astrid S.: ikke så veldig god. 2

Laffen: 5

Heidi: 3

Petter strågul og ganske fyldig 4-

Trine: husker ikke, balansen er i orden.

 

 

Les Jamelles, Sauvignon Vin de Pays d'Oc 2001 12 vol.%

Petter: frisk og rask 4+

Trine: smakfull og god. 4+

Golfen:

Astrid K.: den var god. 4

Janke: bedre enn nr 1. 5

Astrid: /

Laffen: Litt kaldere. 5-

Heidi: Hvitviner smaker mer likt, enn rødviner, skulle hatt vann i mellom. 3-

 

 

Skivet entrecôte, noisettes, brekkbønner og rødvinsaus med J.P Chenet, Merlot Vin de Pays d'Oc 2001 13 vol.%

Petter: mye lukt og smak, full body. 5

Trine: Mmmmmm 5+

Golfen: 5+

Astrid K.: den var god, kunne vært hakket varmere. 5

Janke: meget god. 5+

Astrid S.: den var god. 5

Laffen: 5

Heidi: den var god. 5

 

 

Ost (brie, camembert,...) og druer medMichel Laroche, South France 3 grapes, Merlot-Syrah-Grenache 2001, Béziers, France, 13,5 vol.%

Petter: fennomenal fruktig, dyp rød, solbær, vid i bredden, faktisk bedre, krøllende bakover ganen. 5+

Trine: 5

Golfen: grei vin, ja, ja, ja, surere enn drua. 4

Astrid K.: 5-

Janke: liten bouquet, rubin, stooor, tørr, fyldig, mye masse. 5

Astrid: /

Laffen: den var god. 5

Heidi: den var god, det er noe med 5, veldig mye lukt og smak, sødmefyldt. 5

 

 

J.P Chenet Merlot-Cabernet, Elevé en Barriques 2001, 13 vol.%

Petter: litt plain. 4

Trine: 4

Golfen: 4

Astrid K.: 4

Janke: dyp rød nærmere rubin, eller svart, vanskelig å se pga. Golfen og Heidi er i veien for lyset. Bouquet=altfor mye i veien. Sklir lett ned, brukbar, litt mye krutt på slutten. 5-

Laffen: Nedtur. 4+

Heidi: 3+

 

 

 
Merke/type vin Vol. % Konklusjon
Café de Paris, Blanc De Blancs sec Champagne 11,5 5
Sauvignon Lurton, Jacques & Francois, Bordeaux, hvitvin 12,5 4
Les Jamelles, Sauvignon Vin de Pays d'Oc 2001  12 4
J.P Chenet, Merlot Vin de Pays d'Oc 2001 13 5
Michel Laroche, South France, Merlot-Syrah-Grenache 2001, Béziers 13,5 5
J.P Chenet Merlot-Cabernet, Elevé en Barriques 2001 13 4

 

Eventuelt:

Petter 2 saker.

1. Kjøkkenforkle med Tre'S logo på

2. Tre'S som klubb medlem i WGI, legges under 'bollerulle'. Vi bruker det som står igjen i regnskapet.

Forslag nr. 2 ble vedtatt.

 

Neste møte:

- I august, helgen før skolen begynner - rundt 10.-12. august hos Janke. Ta med det du vil grille. Mer info kommer senere.

- Hytta til Petter siste helg i september/første helg i oktober.

 

20. års jubileum:

Glasshytta i Gjøvik. Guttetur til gamle trakter.

 

Valg:

Regnskapsfører: Petter

Sekretær: Janke

 

Det var et utmerket årsmøte både for barn og voksne. Som vanlig fikk middagen ros og dansegulvet svingt seg. Kaffen og cognac gjorde susen for noen, mens andre valgt gin og tonic (fikk jeg høre). Utgiftene til mat ble 1640,- og vin ble 744,-.

 

 

for

TreS les amis de raisin

 

 
Janke Petter
sekr. regnskapsfører